Εγγραφή μελών, γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες

στις

Μετά από διάφορους γραφειοκρατικούς δαιδάλους, είμαστε επιτέλους σε θέση να προχωρήσουμε στην επίσημη εγγραφή μελών και στην προκήρυξη γενικής συνέλευσης και αρχαιρεσιών.

Εγγραφή τακτικών μελών

Με στόχο την ισοτιμία των μελών του Συλλόγου ανά την Ελλάδα, η εγγραφή των τακτικών μελών θα γίνεται μόνο ηλεκτρονικά, με τη συμπλήρωση της σχετικής online αίτησης.

Όσες/όσοι είχαν στείλει παλαιότερα την πρώτη αίτηση, αλλά και όσες/όσοι έχουν ήδη κάνει προεγγραφή τακτικού μέλους στις συναντήσεις στο Μαρούσι, θα πρέπει να υποβάλουν ξανά τη νέα αίτηση, καθώς εκ του καταστατικού και εκ του νόμου περί προσωπικών δεδομένων απαιτούνται πρόσθετα στοιχεία. Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόησή σας και παρακαλούμε θερμά να ενημερώσετε και άλλους συναδέλφους ώστε να εγγραφούν στον Σύλλογό μας.

Μόλις ενεργοποιηθεί ο τραπεζικός λογαριασμός του Συλλόγου, θα ενημερώσουμε όλα τα εγγεγραμμένα τακτικά μέλη ώστε να καταθέσουν το ποσό των €30 για την εγγραφή και ετήσια συνδρομή τους (η οποία θα ισχύει μέχρι τις 31/12/2020). Είναι αυτονόητο ότι όσες/όσοι έχουν ήδη καταβάλει το ποσό των €30 κατά την προεγγραφή τους στις συναντήσεις στο Μαρούσι δεν θα πληρώσουν ξανά.

Η καταληκτική ημερομηνία για την εγγραφή μελών μέχρι την πρώτη ΓΣ είναι η 30ή Δεκεμβρίου 2019, ώστε να μπορέσουμε να επεξεργαστούμε έγκαιρα τις ονομαστικές λίστες για τη ΓΣ και την ηλεκτρονική ψηφοφορία. Η εγγραφή μελών θα ξαναρχίσει (επ’ αόριστον) από την επομένη της ΓΣ.

Γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες

Η γενική συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για το Διοικητικό Συμβούλιο και την Ελεγκτική Επιτροπή θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2020, 11:30-14:30, στην Αθήνα, στην αίθουσα Τριανόν (Κοδριγκτώνος 21 & Πατησίων 101 – μετρό Βικτώρια).

Σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, στη γενική συνέλευση και στις εκλογές συμμετέχουν και ψηφίζουν μόνο τα εγγεγραμμένα τακτικά μέλη που έχουν καταβάλει την εγγραφή και την ετήσια συνδρομή τους. Σε περίπτωση που κάποιο εγγεγραμμένο τακτικό μέλος δεν έχει προλάβει να κάνει την τραπεζική κατάθεση των €30, θα μπορεί πριν την έναρξη της ΓΣ να πληρώσει με μετρητά επί τόπου στο Τριανόν, από τις 10:30 έως τις 11:30.

Όσες/όσοι θέλουν να υποβάλουν υποψηφιότητα στις εκλογές για μέλη του ΔΣ και της ΕΕ θα πρέπει πρώτα να έχουν υποβάλει την αίτηση εγγραφής τακτικού μέλους και να έχουν τακτοποιήσει την οικονομική τους υποχρέωση. H υποβολή υποψηφιότητας γίνεται με online αίτηση. Καταληκτική ημερομηνία: 30ή Δεκεμβρίου 2019.

Ηλεκτρονική ψηφοφορία

Όσες/όσοι δεν θα μπορούν να παραστούν στη γενική συνέλευση και τις αρχαιρεσίες, θα μπορούν να ψηφίσουν διαδικτυακά. Η διαδικτυακή ψηφοφορία θα αρχίσει την προηγουμένη της ΓΣ και θα ολοκληρωθεί περίπου ταυτόχρονα με την διά ζώσης ψηφοφορία (ώστε κατά τη διάρκεια της δεύτερης να μη γνωρίζουμε ήδη τα αποτελέσματα της πρώτης).