Ανακοίνωση ημερομηνίας Γενικής Συνέλευσης και υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΩ

στις

Αγαπητές, Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει με την από 19/11/2021 επιστολή μας, τον Ιανουάριο του 2022 συμπληρώνονται δύο χρόνια από τις προηγούμενες αρχαιρεσίες του Συλλόγου μας και σύμφωνα με το καταστατικό μας θα πρέπει να γίνει Γενική Συνέλευση και νέες αρχαιρεσίες για την εκλογή του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΑΩ.

Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών covid, η επικείμενη Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα γίνουν διαδικτυακά όπως προβλέπεται από την σχετική ΚΥΑ. Η διαδικτυακή συνέλευση και οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν μέσω της πλατφόρμας Zoom web conferences.

Σύμφωνα με το καταστατικό μας, μπορούν να συμμετάσχουν μόνον τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη.

1. Με απόφαση ΔΣ, ως πρώτη ημερομηνία για την διενέργεια της ΓΣ και των αρχαιρεσιών ορίστηκε η Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022 στις 11:30 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί εφόσον διαπιστωθεί απαρτία με το 1/2 του συνόλου των οικονομικά τακτοποιημένων μελών.

2. Σε περίπτωση μη απαρτίας, ορίζεται ως νέα ημερομηνία η Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 στις 11:30 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί εφόσον διαπιστωθεί απαρτία με  τα 2/5 του συνόλου των οικονομικά τακτοποιημένων μελών. 

3. Αν και τότε δεν υπάρξει απαρτία, η επόμενη και τελική Γενική Συνέλευση θα γίνει την Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2022 στις 11:30 π.μ. και θα πραγματοποιηθεί με όσα μέλη συμμετάσχουν και είναι οικονομικά τακτοποιημένα.

Παρακαλούμε (όσοι δεν έχουν ήδη καταβάλει την ετήσια συνδρομή του 2021) να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους υποχρεώσεις μέχρι την Πέμπτη23 Δεκεμβρίου 2021 τα μεσάνυχτα προκειμένου να υπάρξει το εύλογο χρονικό διάστημα ώστε το ΔΣ να προετοιμάσει την όλη διαδικασία.

Κατάθεση συνδρομής: Τράπεζα Πειραιώς
ΙΒΑΝ: GR63 0171 7330 0067 3314 7218 281
Δικαιούχος: Πανελλήνιος Σύλλογος Αποφοίτων Ωδείων & Μουσικών Σχολών

Το ποσό της της ετήσιας συνδρομής είναι €20 για τα παλαιά μέλη και €30 για τα νέα μέλη που έστειλαν αίτηση εντός του 2021 (εγραφή και συνδρομή).

Παρακαλούμε να γράψετε στο καταθετήριο το ονοματεπώνυμο του καταθέτη, το οποίο πρέπει να είναι το ίδιο με αυτό που δηλώσατε στην αίτηση και να μας στείλετε email, με συνημμένη την απόδειξη κατάθεσης (π.χ. σε pdf ή μια απλή καθαρή φωτογραφία από το κινητό), στην ηλ. διεύθυνση του Συλλόγου, psaomous@gmail.com

Όσα μέλη θέλουν να δηλώσουν υποψηφιότητα είτε ως μέλος ΔΣ είτε ως μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση (google form) που βρίσκεται στο ακόλουθο σύνδεσμο: https://forms.gle/EZT1kWQGmK5wt4Co9
Συγχρόνως θα πρέπει να στείλουν στην ηλ. διεύθυνση του Συλλόγου: psaomous@gmail.com μία φωτογραφία. Οι αιτήσεις υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτές μέχρι τηνΠέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021 τα μεσάνυχτα.

 Μετά την λήξη των ανωτέρω προθεσμιών που αφορούν στην καταβολή της ετήσιας συνδρομής και στην κατάθεση της αίτησης για υποψηφιότητα, όλα τα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη θα λάβουν την σχετική  πρόσκληση για την συμμετοχή τους στην Γενική Συνέλευση και στις αρχαιρεσίες με οδηγίες για την διαδικτυακή τους σύνδεση, τα ονόματα των υποψηφίων για τις αρχαιρεσίες, την ημερήσια διάταξη της ΓΣ, τον απολογισμό των πεπραγμένων του απερχόμενου ΔΣ και την έκθεση του οικονομικού απολογισμού για την διετία 2020-2021.

Εκ μέρους του ΔΣ του ΠΣΑΩ

Νίκος Παναγιωτίδης
Πρόεδρος