Διοικητικό Συμβούλιο και Ελεγκτική Επιτροπή

Μετά τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών, οι 8 πρώτοι σε ψήφους υποψήφιοι για το Διοικητικό Συμβούλιο και οι 3 πρώτοι σε ψήφους υποψήφιοι για την Ελεγκτική Επιτροπή συνεδρίασαν χτες, Σάββατο 11 Ιανουαρίου, και συγκρότησαν τα δύο αυτά όργανα με την ακόλουθη σύσταση:

Διοικητικό Συμβούλιο

Παναγιώτης Αδάμ, πρόεδρος
Ευάγγελος Ασημακόπουλος, αντιπρόεδρος
Όλγα Καλογρηάδου, γενική γραμματέας
Γεράσιμος Χοϊδάς, ταμίας
Κώστας Γρηγορέας, μέλος
Νίκος Παναγιωτίδης, μέλος
Σόνια Χαραλαμπίδου, μέλος *
Αλέξανδρος Διονάτος, πρώτος αναπληρωματικός *

* επιλογή με κλήρωση

Ελεγκτική Επιτροπή

Στέλλα Αραμπατζόγλου, πρόεδρος
Κατερίνα Γεράκη, γραμματέας
Ανδρέας Ροδουσάκης, μέλος

________________________________

Aδάμ ΠαναγιώτηςAδάμ Παναγιώτης
Γεννήθηκε στην Aθήνα το 1959. Σπούδασε ανώτερα θεωρητικά και σύνθεση με την Ουρανία Ιωαννίδου και τον Μιχάλη Τραυλό. Έχει παρακολουθήσει πάμπολλα σεμινάρια στην Eλλάδα και το εξωτερικό, για θέματα που εκτείνονται από το γρηγοριανό μέλος ως την ηλεκτρονική μουσική. Διδάσκει για πάνω από 30 χρόνια – κυρίως ανώτερα θεωρητικά, ιστορία μουσικής και μορφολογία. Έχει διδάξει στο Aριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (2001-6), στο Πανεπιστήμιο Aθηνών, στο Southeastern College και σε ωδεία της Αθήνας, με κυριότερο το Ωδείο Athenaeum (από το 1991 μέχρι σήμερα). Εδώ και 35 περίπου χρόνια ασχολείται με τη μελέτη των αυθεντικών πηγών για την ερμηνεία της παλιάς μουσικής και δίνει τακτικά διαλέξεις και σεμινάρια για τον Bach και τη μπαρόκ μουσική, συχνά προσκεκλημένος ωδείων ή άλλων οργανισμών. Διετέλεσε διευθυντής του μουσικού τμήματος του Southeastern College και καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Φ. Nάκας, ενώ τώρα είναι καλλιτεχνικός διευθυντής του Ωδείου Athenaeum. Συνεργάτης (μέχρι το 1997) του Iνστιτούτου Έρευνας Mουσικής και Aκουστικής, και μέλος της Eνώσεως Eλλήνων Mουσουργών. Έργα του έχουν παιχτεί στην Eλλάδα και άλλες χώρες. Έχει γράψει το εγχειρίδιο Tονική Aρμονία και έχει επιμεληθεί την ελληνική έκδοση του πρώτου τόμου του Άτλαντα της Mουσικής. Έχει δημοσιεύσει επίσης πολλά άρθρα σε ειδικευμένα περιοδικά, καθώς και μεταγραφές για κιθάρα έργων Bach και Dowland. Πιο πρόσφατα κυκλοφόρησε και το μεγάλο σύγγραμμά του για τη Φούγκα.
Ιστότοπος Π. Αδάμ
Κανάλι

Αραμπατζόγλου ΣτέλλαΑραμπατζόγλου Στέλλα
Γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1970. Σπούδασε σαξόφωνο στο Ωδείο Athenaeum με τους Ν. Γκίνο και Θ. Κερκέζο, στην τάξη του οποίου αποφοίτησε με Άριστα Παμψηφεί και Πρώτο Βραβείο, ενώ παράλληλα σπούδασε θεωρητικά με τους Χ. Ξανθουδάκη και Δ. Διαμαντόπουλο. Παρακολούθησε masterclasses με τους J. Y. Fourmeau, D. Campbell και G. Mc. Crystall, καθώς και σεμινάρια πολύτεχνης έκφρασης και μουσικής του 20ού αιώνα. Έχει συμπράξει με την Orchestre d’ Harmonie des Jeunes της E.E., την Καμεράτα Ορχήστρα Φίλων της Μουσικής, τη Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, τη Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ και την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, υπό την διεύθυνση των J. Cober, D. Owens, W. Rousso, T. Brocks, Α. Μπαλτά, Α. Μυράτ, Β. Φιδετζή κ.ά. Ως σολίστ έχει εμφανιστεί με το Tal Quintet, την Α.Σ.Ο.Ν., την Ορχήστρα Εγχόρδων του Δήμου Αθηναίων, την Rundfunk-Blasorchester της Λειψίας κ.ά. Υπήρξε μέλος του Κουαρτέτου Σαξοφώνων Θ. Κερκέζου, του Κουαρτέτου Σαξοφώνων Αθήνας, του Modus Ensemble, της Big Band του Δήμου Αθηναίων κ.ά. Έχει ερμηνεύσει σε πρώτη εκτέλεση σολιστικά έργα και έργα μουσικής δωματίου σύγχρονων ελλήνων και ξένων συνθετών, πολλά από τα οποία είναι αφιερωμένα στην ίδια. Σήμερα είναι πρώτο σαξόφωνο της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Πνευστών του Δήμου Αθηναίων, και διδάσκει σαξόφωνο στα Ωδεία Athenaeum και Kodály. Το 2004 δημιούργησε το Athenaeum Saxophone Quartet του οποίου έχει την καλλιτεχνική επιμέλεια.

Ασημακόπουλος ΕυάγγελοςΑσημακόπουλος Ευάγγελος
Σπούδασε κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο με τον Δημήτρη Φάμπα και μετά το δίπλωμά του συνέχισε σπουδές με το ντούο Πρέστι–Λαγκόγια στη Γαλλία και τον Αντρές Σεγκόβια στην Ισπανία.
Από το 1959 δίνει πολυάριθμα ρεσιτάλ στην Ελλάδα, ενώ το 1965 με τη Λίζα Ζώη καθιερώνουν το πρώτο στην χώρα μας ντουέτο κιθάρας και από το 1967 ξεκινούν μια διεθνή σταδιοδρομία, πραγματοποιώντας εκτεταμένες περιοδείες ανά τον κόσμο, με εκατοντάδες κονσέρτα σε αίθουσες συναυλιών (περιλαμβανομένων των Carnegie Hall, Queen Elizabeth Hall, Conzertgebauw, Wigmore Hall, Théâtre de la Ville, Lincoln Center και Ηρωδείου), εμφανίζονται σε μεγάλους ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς (BBC, Παρίσι RTVF, Βρυξέλλες, Μαδρίτη, Κολωνία, Βερολίνο κ.α.) καθώς και σε μεγάλα Φεστιβάλ (μεταξύ των οποίων της Νέας Υόρκης, Βοστώνης, Αμβέρσας, Άμστερνταμ, Ρώμης, Μεξικού και Αθηνών). Αποσπούν τα εγκωμιαστικότερα σχόλια από εφημερίδες κύρους (New York Times, Daily Telegraph, Paris Matin, Chicago Sun, Los Angeles Times, Sol de Mexico), αλλά και τον έπαινο του Andrés Segovia, ο οποίος σε ιδιόχειρη αφιέρωση τους θεωρεί ως το κορυφαίο ντουέτο κιθάρας στον κόσμο.
Ακόμη, το ντουέτο συμπράττει ως σολίστ με γνωστές συμφωνικές ορχήστρες (Μόντρεαλ, Μίσιγκαν, Σινσινάτι, Μπέρμιγχαμ κ.α.) και διδάσκει σε Σεμινάρια και Master Classes σε φημισμένες μουσικές Ακαδημίες και Πανεπιστήμια (Juilliard School, Royal Academy of Music, Royal College, UCLA, Stony Brook University, Mannes College κ.α.).
Στο ντουέτο Evangelos & Liza αφιέρωσαν έργα τους Έλληνες και ξένοι συνθέτες, ενώ παράλληλα οι ίδιοι εμπλούτισαν το ρεπερτόριο για μία και δύο κιθάρες με πολλές μεταγραφές τους, οι περισσότερες από τις οποίες κυκλοφορούν σε CD από γνωστές εταιρείες.
Ο Ευάγγελος Ασημακόπουλος έχει κάνει αναρίθμητα Σεμινάρια στις κυριότερες πόλεις της Ελλάδας, ενώ Master Classes εξακολουθεί να πραγματοποιεί στο Φεστιβάλ Κιθάρας στην Πάτρα, ένα φεστιβάλ-θεσμό που διοργανώνει μαζί με τη Λίζα Ζώη από το 1992.
Τέλος, στα 50 χρόνια διδασκαλίας του έχει εκδώσει 31 παιδαγωγικά βιβλία και έχει δημιουργήσει μια σχολή εκλεκτών κιθαριστών που διαπρέπουν στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γεράκη ΚατερίναΓεράκη Κατερίνα
Γεννήθηκε το 1981.
Απόφοιτος του Μουσικού Γυμνασίου και Λυκείου Παλλήνης.
Πτυχιούχος Πιάνου από Ελλάδα και Αγγλία.
Πτυχιούχος Αρμονίας και Αντίστιξης.
Δίπλωμα Διεύθυνσης Χορωδίας.
Πτυχίο Μουσικής Τεχνολογίας από τα ΙΕΚ Ακμή.
Δασκάλα πιάνου και χορωδίας στο ωδείο Νέα Τέχνη από το 2000.
Δασκάλα μουσικής στα εκπαιδευτήρια Ι. Τσιαμούλη εδώ και 14 χρόνια.
Δασκάλα χορωδίας στο Σύγχρονο Ωδείο Αχαρναί εδώ και 10 χρόνια.
Πιανίστα στην Παιδική Χορωδία Κοντοπεύκου εδώ και 8 χρόνια.
Πολυάριθμες συναυλίες, θεατρικά, μιούζικαλ.

Γρηγορέας ΚώσταςΓρηγορέας Κώστας
Σπούδασε κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο με τον Δημήτρη Φάμπα και στο Royal Northern College of Music της Αγγλίας, με τους Γκόρντον Κρόσκι, Τζον Γουίλιαμς και Γιώργο Χατζηνίκο, αποφοιτώντας με το PG Diploma του Πανεπιστημίου του Μάντσεστερ.
Οι καλλιτεχνικές δραστηριότητές του περιλαμβάνουν εμφανίσεις και ηχογραφήσεις για σόλο κιθάρα, συνοδεία τραγουδιού, διδασκαλία και σύνθεση. Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες και τραγουδιστές τόσο σε συναυλίες όσο και σε ηχογραφήσεις.
Έχει δώσει πολλές συναυλίες και έχει ηχογραφήσει για το ραδιόφωνο και την τηλεόραση στις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες, την Αμερική, την Αφρική και την ‘Απω Ανατολή. Τα έργα του για σόλο κιθάρα ή για σύνολα ερμηνεύονται από καταξιωμένους έλληνες και ξένους σολίστ. Σημαντική είναι η παρουσία του στη δισκογραφία, με δίσκους για σόλο κιθάρα, φωνή και κιθάρα και πολλές συμμετοχές σε έργα σύγχρονων συνθετών.
Ως δάσκαλος έχει δημιουργήσει σχολή από διακεκριμένους κιθαριστές.
Είναι αρθρογράφος και διαχειριστής του διαδικτυακού μουσικού περιοδικού TaR.
Ιστότοπος Κ. Γρηγορέα

Διονάτος ΑλέξανδροςΔιονάτος Αλέξανδρος
Γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Είναι πτυχιούχος του προγράμματος Σπουδές στον Ευρωπαϊκό Πολιτισμό (ΕΑΠ), κάτοχος των μεταπτυχιακών τίτλων Ιστορική και Συστηματική Μουσικολογία (ΕΚΠΑ) και Σύνθεση Ενόργανης και Φωνητικής Μουσικής (Ιόνιο Πανεπιστήμιο), καθώς και υποψήφιος διδάκτορας του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του ΕΚΠΑ. Σπούδασε πιάνο με τον Ρ. Ράιας, ανώτερα θεωρητικά με τον Π. Αδάμ και σύνθεση με τον Ι. Παπαδάτο. Ασχολείται με τη χορωδιακή μουσική και έχει υπάρξει εξάρχων αλλά και διευθυντής φωνητικών και οργανικών συνόλων (Ad Libitum και Compagnia dei Gelosi). Έχει εκπονήσει την πρότυπη μονογραφία “Ιgor Stravinsky, Agon: μια μέτρο προς μέτρο ανάλυση”, και έχουν δημοσιευθεί τα άρθρα του Τεχνική και επιρροές στο έργο του Claude Debussy (περιοδικό Πολύτονον) και Οι φορείς της μουσικής εκπαίδευσης στο ιταλικό μπαρόκ. Οι παραδοσιακές πρακτικές και οι νέοι θεσμοί: τα βενετικά ospedali και τα ναπολιτάνικα conservatorii (περιοδική έκδοση Πολυφωνία). Η πιο πρόσφατη μουσική εργογραφία του (2016-2017) περιλαμβάνει τα έργα Θρήνος, για κουαρτέτο εγχόρδων, In Memoriam Patris, για φλάουτο, κλαρινέτο, βιολί, τσέλο και πιάνο, Τα Ελεγεία και τα Ειδύλλια, τρία πεντάφωνα μαδριγάλια, και Ζόφος και Φως, για σεξτέτο πνευστών, πιάνο και τύμπανα. Διδάσκει ανώτερα θεωρητικά σε ωδεία των Αθηνών (Athenaeum, Χάλλεκερ, Εθνικό, Νέα Τέχνη, Θουκυδίδειο).

Καλογρηάδου ΌλγαΚαλογρηάδου Όλγα
Γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη.
Σπούδασε κλασική κιθάρα στο Εθνικό Ωδείο με τον Ευάγγελο Ασημακόπουλο και αποφοίτησε το 1980 με Δίπλωμα και με βαθμό Άριστα Παμψηφεί & Α’ Βραβείο.
Συνέχισε τις σπουδές της με τον Oscar Ghiglia στο Gargnano της Ιταλίας (Incontri Chitarristici di Gargnano) και με υποτροφία στη Σιένα (Accademia Musicale Chigiana) όπου της απενεμήθη το Diploma di Merito.
Στη συνέχεια παρακολούθησε μαθήματα με τον Roberto Aussel και είναι επίσης κάτοχος του Performer Diploma Trinity College of London.
Έχει δώσει ρεσιτάλ στην Ελλάδα, Ιταλία, Γαλλία, Βέλγιο και ήταν ιδρυτικό μέλος του τρίο Εν Οργάνοις, με το οποίο έχει παρουσιαστεί σε συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Έχει διδάξει στο Ωδείο Σκαλκώτας και στο Ωδείο Αττικής. Σήμερα διδάσκει στο Εθνικό Ωδείο Νοτίων Προαστίων στο Παλαιό Φάληρο.
Τα τελευταία 25 χρόνια δραστηριοποιείται στον τομέα οργάνωσης και παραγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων. Με αυτή την ιδιότητα εργάστηκε για πολλά χρόνια στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και στην εταιρεία PrimeArt.
Σήμερα είναι τακτική εξωτερική συνεργάτις του Συλλόγου Οι Φίλοι της Μουσικής για τις εκδηλώσεις του στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και για το μουσικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα Art Campus στους Δελφούς.

Παναγιωτίδης ΝίκοςΠαναγιωτίδης Νίκος
Σπουδές: κλασική κιθάρα με τους Δημήτρη Φάμπα και Roberto Aussel, θεωρητικά με τους Γιάννη Αυγερινό και Μιχάλη Τραυλό. Στο Μεταπτυχιακό τμήμα Παλιάς μουσικής της Μουσικής Ακαδημίας Guildhall του Λονδίνου, αναγεννησιακό λαούτο, θεόρβη, μπαρόκ λαούτο και basso continuo με βασικό καθηγητή τον Nigel North. Επιπλέον, πλήθος ειδικών σεμιναρίων με Έλληνες και ξένους καθηγητές, στην Ελλάδα και το εξωτερικό (L. Brouwer, E.Kirkby, S. Kuijken κ.ά.). Δραστηριότητες: ως εκτελεστής είτε κλασικής κιθάρας είτε αναγεννησιακών/μπαρόκ οργάνων (λαούτο, κιθάρα, θεόρβη) ρεσιτάλ, συναυλίες μουσικής δωματίου στην Ελλάδα και το εξωτερικό, συμμετοχές σε ορχήστρες με σημαντικούς μαέστρους, εμφανίσεις μεταξύ άλλων σε εκδηλώσεις του Μεγάρου Μουσικής Αθήνας – Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Αθηνών, καθώς και δισκογραφικές παρουσίες, διεύθυνση της Ευρυδίκης του J. Peri στο Φεστιβάλ Δελφών και στην Ολυμπιάδα του A. Vivaldi στην Πολιτιστική Ολυμπιάδα. Ακόμη, συνεργασίες με γνωστούς καλλιτέχνες στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού και της θεατρικής αφήγησης σε συναυλίες, παραστάσεις, ραδιοτηλεοπτικές εκπομπές και δισκογραφία, παραγωγή ραδιοφωνικών εκπομπών σε Δημοτικούς σταθμούς και στο Γ’ Πρόγραμμα της ΕΡΑ και μουσικές επιμέλειες σε τηλεοπτικά ντοκυμανταίρ της ΕΡΤ. Διδασκαλία: κιθάρα, θεωρητικά, λαούτο, basso continuo, σεμινάρια ερμηνείας και διαλέξεις για την Παλαιά μουσική σε Αθήνα, Βόλο και άλλες πόλεις.

Ροδουσάκης ΑνδρέαςΡοδουσάκης Ανδρέας
Μέλος της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών (Κ.Ο.Α.) από το 1958, καθώς και της Ορχήστρας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Με τη δεξιοτεχνία του συνέβαλε τα μέγιστα προς την κατεύθυνση αναβάθμισης της τεχνικής του κοντραμπάσου ως σόλο μουσικού οργάνου και ως σολίστ στη χώρα μας έδωσε ατομικά ρεσιτάλ κοντραμπάσου. Έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους Έλληνες συνθέτες: Μίκη Θεοδωράκη, Γιάννη Μαρκόπουλο, Νότη Μαυρουδή, Σταύρο Ξαρχάκο, Μίμη Πλέσσα, Διονύση Σαββόπουλο και πολύ στενά με τον Μάνο Χατζιδάκι, συμμετέχοντας σε ιστορικές ηχογραφήσεις που άφησαν εποχή. Συνεργάστηκε επίσης με συνθέτες της μουσικής πρωτοπορίας, όπως τον Ακαδημαϊκό Θόδωρο Αντωνίου, αλλά και τους αείμνηστους Γιάννη Χρήστου, Γιώργο Σισιλιάνο, Μιχάλη Αδάμη κ.ά.. Διετέλεσε για πολλά χρόνια Πρόεδρος του Σωματείου Μουσικών και Υπαλλήλων της ΚΟΑ και Γραμματέας του Συλλόγου Εκτελεστών Μουσικών της ΕΛΣ.

Χαραλαμπίδου ΣόνιαΧαραλαμπίδου Σόνια
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977.
Σπούδασε μουσική αρχικά στο Πειραματικό Μουσικό Σχολείο Παλλήνης και κατόπιν στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας και στο Κλασικό Ωδείο, στις τάξεις Κλασικής Κιθάρας, Ανωτέρων Θεωρητικών, Αναγεννησιακού Λαούτου, Basso Continuo, Ελληνικής Παραδοσιακής Μουσικής.
Από το 1996 λειτουργεί ως εκπαιδευτικός μουσικής στην Ωδειακή και τη Δημόσια Εκπαίδευση.
Ως επιτυχούσα απόφοιτος Ωδείου στον διαγωνισμό του ΑΣΕΠ το 2001 για τους Μουσικούς, δραστηριοποιείται στα θέματα των εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ79.01, αλλά και έχει εργαστεί για την Μουσική Εγκύκλια Εκπαίδευση είτε διοικητικά (ΕΚΠΑ, Υπουργείο Παιδείας και Παιδαγωγικό Ινστιτούτο) για τα Σχολεία Γενικής Παιδείας (Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια), τα Μουσικά και τα Καλλιτεχνικά Σχολεία, είτε ως Μουσικοπαιδαγωγός σε όλους τους προαναφερθέντες τύπους Σχολείων.
Το 2003, στο Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, ανέλαβε την επιστημονική εποπτεία των βιβλίων και του εκπαιδευτικού υλικού για το μάθημα της Μουσικής στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια εκπαίδευση.
Έχει συνεργαστεί ως μουσικός σε μουσικές και θεατρικές παραγωγές συμπεριλαμβανομένων του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και του Εθνικού Θεάτρου.
Είναι ιδρυτικό μέλος του σχήματος πολύτεχνης δημιουργίας Lyrae Cantus, όπου παίζει αναγεννησιακό λαούτο. Οι Lyrae Cantus έχουν στο ενεργητικό τους πληθώρα συναυλιών, θεατρικές παραστάσεις, δισκογραφία και συνεργασία σε κινηματογραφική παραγωγή.

Χοϊδάς ΓεράσιμοςΧοϊδάς Γεράσιμος
Πιανίστας και τσεμπαλίστας. Έχει αναγνωριστεί ως ένας από τους πιο πολύπλευρους Έλληνες ερμηνευτές πληκτροφόρων οργάνων. Μετά τις σπουδές του στο πιάνο (Δίπλωμα με Άριστα παμψηφεί και Α’ βραβείο) σπούδασε ανώτερα θεωρητικά (Φούγκα) με τον Παναγιώτη Αδάμ, από τον οποίο και μυήθηκε στην παλαιά μουσική. Στο Βέλγιο σπούδασε τσέμπαλο και basso continuo με τους Kris Verhelst, Anne Galowich, Jos van Immerseel, και εκκλησιαστικό όργανο με τους Lieven Strobbe και Joris Lejeune στο Lemmensinstituut και τη Βασιλική Μουσική Ακαδημία της Αμβέρσας. Ειδικεύθηκε στην ιστορικά τεκμηριωμένη ερμηνεία σε αυθεντικά όργανα εποχής, μελετώντας στα πληκτροφόρα του Μουσείου Vleeshuis της Αμβέρσας, και ασχολήθηκε με τη μελέτη του κλαβίχορδου και του φορτεπιάνο.
Εμφανίζεται με όλα τα κορυφαία σχήματα της χώρας μας (Καμεράτα, Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, Latinitas Nostra, Ex Silentio κ.ά.) σε πολυάριθμους χώρους (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και Θεσσαλονίκης, Μουσείο Μπενάκη, Ίδρυμα Ι. & Μ. Θεοχαράκη, Παρνασσό, Αναγεννησιακό Φεστιβάλ Ρεθύμνου κ.ά.). Ο ίδιος διευθύνει το σύνολο μουσικής δωματίου Ensemble 1619, τη χορωδία παλαιάς μουσικής Corpus Minor και την ορχήστρα δωματίου Baroque Project Orchestra, και εξερευνά γνωστό και λιγότερο γνωστό ρεπερτόριο της παλαιάς μουσικής.
Διδάσκει πιάνο, τσέμπαλο, μουσική δωματίου και ερμηνεία σε τραγουδιστές, σε ωδεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Προσκαλείται τακτικά σε σεμινάρια και master classes σε όλη την Ελλάδα.